ADR is een verdrag dat het transport van gevaarlijke goederen regelt en wij volgen deze als wegtransportbedrijf uit Kortrijk, West-Vlaanderen, nauwkeurig op. ADR staat voor Accord européen relatif au transports international des marchandises Dangereuses par Route, ofwel het Europees verdrag betreffende het internationaal vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Verwerkt u als bedrijf gevaarlijke stoffen en goederen en wilt u deze veilig laten transporteren? Dan staan wij voor u klaar.

Bent u op zoek naar een professioneel wegtransportbedrijf in Vlaanderen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

✔ Pakket vervoer van alle categorieën en gewichten
✔ 
Nationaal en internationaal transport
✔ 
Ook voor speciaal en gevaarlijke goederen transport

ADR transport van gevaarlijke stoffen in Vlaanderen
EBM BELGIUM NV verzorgt als transportbedrijf uit Kortrijk, West-Vlaanderen, voor u het transport van gevaarlijke goederen volgens de regels van ADR. Nu kunt u zich natuurlijk de vraag stellen wat gevaarlijke goederen zijn. Dit kunnen explosieve, giftige, radioactieve of brandgevaarlijke stoffen zijn die een slechte impact hebben op mens en milieu. Het is dus uiterst belangrijk dat u deze gevaarlijke stoffen veilig van A naar B vervoert, maar gelukkig zijn onze chauffeurs uit Kortrijk, West-Vlaanderen, goed opgeleid en bevoegd om ADR transport uit te voeren.

Wij nemen u het zware werk uit handen
Transport in Vlaanderen volgens de regels van ADR, vraagt veel voorbereiding en kennis. Het laatste wat u wilt meemaken is natuurlijk een ongeval, met grote gevolgen van dien. Wij verzorgen voor u als ervaren transportbedrijf uit Kortrijk, West-Vlaanderen, niet alleen gevaarlijk ADR transport, maar nemen u ook het zware werk uit handen. U schakelt ons dus ook in voor containertransport of zwaar transport.

Laat ons uw gevaarlijke goederen vervoeren
Als u op zoek bent naar een wegtransportbedrijf uit Kortrijk, West-Vlaanderen, dat gespecialiseerd is in ADR transport, dan stopt uw zoektocht bij EBM BELGIUM NV. Krijgt u graag meer informatie over ADR transport in Vlaanderen of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Tevens kunt u ook bellen naar +32498786860 of een e-mail sturen naar info@ebmbelgium.be. Wij staan u graag te woord en staan dagelijks voor u klaar met snelle en uitstekende service.