Als u op zoek bent naar een gespecialiseerd wegtransportbedrijf dat zich bezighoudt met containertransport in Vlaanderen voor aantrekkelijke prijzen, zit u goed bij EBM BELGIUM NV uit Kortrijk. Als u binnen uw bedrijf aan import en export doet, is de kans groot dat u af en toe goederen ontvangt of verzendt in containers. Wij zijn uw logistieke dienstverlener in Vlaanderen die uw containertransport in goede banen leidt. Als u ons inschakelt voor het transport van uw container van of naar de haven, rekent u op snelle en efficiënte service.

Bent u op zoek naar een professioneel wegtransportbedrijf in Vlaanderen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

✔ Pakket vervoer van alle categorieën en gewichten
✔ 
Nationaal en internationaal transport
✔ 
Ook voor speciaal en gevaarlijke goederen transport

Containertransport vanuit de haven naar overal in Vlaanderen
Als ervaren transportbedrijf bieden wij een ruime dienstverlening aan. Zo zijn wij niet alleen een koeriersbedrijf voor pakketten, maar staan wij ook in voor bijvoorbeeld vervoer volgens de ADR regels of voor containertransport doorheen Vlaanderen aan competitieve prijzen. Wij nemen graag het vervoer van (zee)containers voor onze rekening en zorgen voor het transport van of naar de haven of eindbestemming. Hoe dan ook, onze nationale en internationale klanten zijn zeer tevreden over het containervervoer dat wij organiseren vanuit ons bedrijf in Vlaanderen. Maakt u binnenkort ook gebruik van deze dienstverlening?

Verschillende doeleinden
Indien u niet over eigen transport beschikt, kunt u ons wegtransportbedrijf inschakelen voor containertransport in Vlaanderen. Een container is ideaal voor het transport van grote hoeveelheden stukgoederen, maar ook voor vele andere doeleinden. Zo wordt een container bijvoorbeeld vaak gebruikt op werven of als opslagplaats. Wilt u meer weten over de prijzen van containertransport in Vlaanderen? Neem dan zeker contact met ons op en laat ons weten wat wij op vlak van containervervoer in Vlaanderen voor u kunnen betekenen.

Doe beroep op ons voor containervervoer doorheen Vlaanderen
Bent u op zoek naar een professioneel wegtransportbedrijf dat voor interessante prijzen uw containertransport doorheen Vlaanderen kan verzorgen? Dan eindigt uw zoektocht bij EBM BELGIUM NV uit Kortrijk. Heeft u specifieke vragen over containervervoer in Vlaanderen of wilt u een offerte laten opstellen voor het transport van uw container? Neem meteen contact op met onze deskundige medewerkers door het contactformulier in te vullen. Tevens kunt u een e-mail sturen naar info@ebmbelgium.be of bellen naar +32498786860. Wij zijn u graag van dienst.