EBM BELGIUM NV is uw ideale transportpartner op vlak van express vervoer. Soms wilt u geen tijd verliezen en moet een bepaald pakket zo snel mogelijk bij de afzender geraken. Wij vervoeren uw dringende of belangrijke zendingen volgens uw wensen, zowel nationaal als internationaal. U geniet bij ons van snelle, efficiënte en uitstekende service.

Bent u op zoek naar een professioneel wegtransportbedrijf in Vlaanderen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

✔ Pakket vervoer van alle categorieën en gewichten
✔ 
Nationaal en internationaal transport
✔ 
Ook voor speciaal en gevaarlijke goederen transport

Express vervoer van alle categorieën
U schakelt ons probleemloos in voor het express vervoer van alle categorieën en gewichten. Wij weten als geen ander hoe kostbaar tijd is en dat het belangrijk is om specifieke zendingen op tijd af te handelen. U rekent erop dat wij ons flexibel opstellen en uw pakket zo snel mogelijk aan het juiste adres afleveren. Reken op onze dynamische ingesteldheid en schakel ons in voor express vervoer. Bovendien zijn wij ook uw ideale partner voor speciaal zwaar vervoer. Wilt u weten met welke diensten wij u verder nog kunnen helpen? Contacteer gerust onze deskundige medewerkers.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u een belangrijke zending die u zo snel mogelijk wilt verzenden en afleveren? Dan schakelt u hiervoor eenvoudig het express vervoer van EBM BELGIUM NV uit Kortrijk in. Als expresvrachtbedrijf voorzien wij snelle en correcte service. Neem vandaag nog contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +32498786860. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ook altijd een e-mail sturen naar info@ebmbelgium.be. Wij zijn u snel van dienst.