Bent u op zoek naar een professionele en snelle koerier uit Kortrijk, West-Vlaanderen? Dan stopt uw zoektocht bij EBM BELGIUM NV, een gespecialiseerd wegtransport- en koeriersbedrijf dat werkzaam is in heel Vlaanderen. Wij bouwden doorheen de jaren een uitgebreid en tevreden klantenbestand uit, zowel nationaal als internationaal. Sluit u hier binnenkort bij aan?

Bent u op zoek naar een professioneel wegtransportbedrijf in Vlaanderen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

✔ Pakket vervoer van alle categorieën en gewichten
✔ 
Nationaal en internationaal transport
✔ 
Ook voor speciaal en gevaarlijke goederen transport

Een professionele koerier uit West-Vlaanderen
Als u beroep doet op een professionele koerier van ons koeriersbedrijf uit Kortrijk, West-Vlaanderen, geniet u van snelle, efficiënte en uitstekende service. U kunt er zeker van zijn dat wij uw zendingen in perfecte staat en zo snel mogelijk afleveren aan het juiste bezorgadres. U hoeft zich dus geen zorgen te maken of uw pakjes en bestellingen wel bij de afzender geraken en kunt zich bezighouden met de hoofdactiviteiten van uw bedrijf.

Veel meer dan alleen pakketjes rondbrengen
Uiteraard doen wij als koeriersbedrijf in Vlaanderen meer dan alleen postdistributie en pakketjes rondbrengen. Wij bieden een uitgebreide dienstverlening aan met als missie om alles op tijd te leveren. Onze chauffeurs zijn enorm flexibel en rijden steeds de meest optimale route. Naast dat wij als koerier uit Kortrijk dagelijks onderweg zijn met al uw pakketten en zendingen, schakelt u ons ook in voor speciaal vervoer of express vrachtvervoer door heel West-Vlaanderen of elders.

Vertrouw ons het vervoer van uw pakketten toe
Heeft u dringen een koerier nodig in regio Kortrijk, West-Vlaanderen, voor het ophalen en verzenden van uw pakketten? EBM BELGIUM NV is een professioneel koeriersbedrijf uit West-Vlaanderen dat dagelijks voor u klaarstaat. Bent u benieuwd naar onze verdere dienstverlening of wilt u weten wanneer wij uw zending kunnen ophalen? Neem dan contact op met onze experts door te bellen naar +32498786860, door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@ebmbelgium.be. Wij staan als koerier uit Kortrijk, West-Vlaanderen, dagelijks voor u klaar.