EBM BELGIUM NV uit Kortrijk verzorgt uw pakketvervoer in heel Vlaanderen. Heeft u bijvoorbeeld een webshop en bent u op zoek naar een transportbedrijf dat pakketten verzendt naar uw klanten? Dan staan wij voor u klaar. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring en zijn dus vertrouwd met de verschillende procedures en wet- en regelgevingen. Bovendien hebben ze een uitstekende kennis van het wegennetwerk.

Bent u op zoek naar een professioneel wegtransportbedrijf in Vlaanderen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

✔ Pakket vervoer van alle categorieën en gewichten
✔ 
Nationaal en internationaal transport
✔ 
Ook voor speciaal en gevaarlijke goederen transport

Betrouwbaar pakketvervoer in heel Vlaanderen
Wij zijn gespecialiseerd in pakketvervoer van alle categorieën en gewichten doorheen Vlaanderen. Wij leveren uw pakketjes onbeschadigd aan het juiste adres binnen de vooropgestelde tijd. Gaat het om een zending waar spoed achter zit? Dan kunt u beroep doen op ons express vervoer. Bent u benieuwd waarvoor u ons nog inschakelt? Als u ons wegtransportbedrijf inschakelt voor pakketvervoer in Vlaanderen, geniet u van snelle en betrouwbare service. Bekijk dan zeker onze dienstverlening.

Maak gebruik van onze dienstverlening
Wilt u het professioneel wegtransportbedrijf EBM BELGIUM NV inschakelen voor snel en efficiënt pakketvervoer in heel Vlaanderen? Neem dan snel contact op met onze deskundige medewerkers en kom te weten wat wij voor u kunnen betekenen. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar +32498786860 of door een e-mail te sturen naar info@ebmbelgium.be. Wij regelen uw pakketvervoer op professionele wijze!