Als u op zoek bent naar een professioneel wegtransportbedrijf dat uw speciaal transport door heel Vlaanderen verzorgt, moet u bij EBM BELGIUM NV uit Kortrijk zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het transporteren van zendingen van alle categorieën en gewichten en hebben doorheen de jaren een tevreden nationaal en internationaal klantenbestand opgebouwd. Schakelt u binnenkort ons bedrijf uit Kortrijk in voor het vervoeren van uw speciaal transport in Vlaanderen?

Bent u op zoek naar een professioneel wegtransportbedrijf in Vlaanderen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

✔ Pakket vervoer van alle categorieën en gewichten
✔ 
Nationaal en internationaal transport
✔ 
Ook voor speciaal en gevaarlijke goederen transport

Wij staan in voor uw speciaal transport in heel Vlaanderen
Speciaal transport is uitzonderlijk vervoer van goederen dat qua afmetingen, volume of gewicht niet binnen de regelgeving van wegvervoer in Vlaanderen past. Gelukkig staat ons wegtransportbedrijf uit Kortrijk voor u klaar met de juiste vergunningen en transportmogelijkheden voor het vervoeren van uw speciaal transport doorheen Vlaanderen. U rekent ook op eleven drivers die de nodige expertise in kennis beschikken voor dit soort vervoer. U geniet bij ons van efficiënte in professionele service op maat van uw bedrijf. Daarnaast schakelt u ons als  koerier uit West-Vlaanderen ook in voor onder andere het  transport van gevaarlijke goederen.  

Doe beroep op ons bedrijf voor uw speciaal transport
Bent u op zoek naar een gespecialiseerd wegtransportbedrijf uit Kortrijk dat uw speciaal transport doorheen Vlaanderen verzorgt? Dan zit u goed bij EBM BELGIUM NV. Heeft u vragen over eleven dienstverlening of wilt u een afspraak maken zodat wij met u de mogelijkheden kunnen bespreken? Neem dan contact op met eleven deskundige medewerkers door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar +32498786860 of door een e-mail te sturen naar info@ebmbelgium.be. Wij verzorgen voor u graag al uw transport in Vlaanderen.