Voor het veilig en correct transport van gevaarlijke goederen doet u het best beroep op een echte specialist, zoals EBM BELGIUM NV uit Kortrijk. Gevaarlijke goederen worden, afhankelijk van hun eigenschappen, opgedeeld in negen verschillende klassen. Dit kan gaan van explosieve stoffen en voorwerpen tot gassen en van brandbare vloeistoffen tot giftige of radioactieve stoffen.

Bent u op zoek naar een professioneel wegtransportbedrijf in Vlaanderen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

✔ Pakket vervoer van alle categorieën en gewichten
✔ 
Nationaal en internationaal transport
✔ 
Ook voor speciaal en gevaarlijke goederen transport

Transport van gevaarlijke goederen volgens strenge regels

Voor het transport van gevaarlijke goederen is het dus uiterst belangrijk dat u weet met welke klassen u te maken heeft en dat u op de hoogte bent van de wettelijke eisen van het ADR die hiervoor opgesteld zijn. Het laatste wat u wilt zijn natuurlijk ongevallen of ernstige milieuschade tijdens het vervoer van al deze narigheid. Als u ons inschakelt, rekent u op uitstekende service. Wij garanderen u dat het transport veilig en efficiënt verloopt met minimale kans op schade voor mens en milieu.

Informeer naar de mogelijkheden
Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die instaat voor het transport van gevaarlijke goederen, zit u goed bij EBM BELGIUM NV. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op vlak van dit soort transport? Of heeft u specifieke vragen over onze diensten, zoals zwaar transport in Vlaanderen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door het contactformulier in te vullen. Tevens kunt u ook bellen naar +32498786860 of een e-mail sturen naar info@ebmbelgium.be. Wij staan u graag te woord.