EBM BELGIUM NV is een transportbedrijf uit Kortrijk, West-Vlaanderen dat instaat voor wegtransport van uw zendingen en postdistributie door heel Vlaanderen en België. Wij verzorgen het vervoer van zendingen van alle categorieën en gewichten. Doorheen de jaren bouwden wij een uitgebreid en tevreden klantenbestand uit dat zich nog dagelijks verder ontwikkelt. Sluit u zich hier ook bij aan?

Een professioneel transportbedrijf uit Kortrijk, West-Vlaanderen
Als professioneel transportbedrijf uit Kortrijk, West-Vlaanderen staan wij in voor het wegtransport van al uw goederen en zendingen in heel België. Niet alleen zijn wij een koeriersbedrijf dat met ons express vervoer zorgt voor een snelle afhandeling van al uw zendingen. Ook schakelt u ons in voor arbeidsintensieve transportklussen die meer organisatie en veiligheid vragen, zoals het vervoer van gevaarlijke stoffen volgens de ARD regels of het speciaal transport van onder andere grote en zware containers. Wij ontzorgen u op een professionele manier op vlak van goederenvervoer en zorgen ervoor dat uw zendingen zo snel mogelijk probleemloos en onbeschadigd van A naar B geraken. U geniet bij ons steeds van efficiënte en snelle service.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Als u op zoek bent naar een gespecialiseerd en ervaren transportbedrijf uit Kortrijk, West-Vlaanderen, dan stopt uw zoektocht bij EBM BELGIUM NV. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op vlak van wegtransport doorheen heel Vlaanderen? Lees dan snel verder en ontdek onze uitgebreide en professionele dienstverlening. Of misschien vraagt u liever meteen een vrijblijvende offerte aan? Onze enthousiaste en goed opgeleide chauffeurs en medewerkers staan voor u klaar voor het verzorgen van wegtransport doorheen heel Vlaanderen en België.