Zwaar transport of vervoer, ook wel uitzonderlijk vervoer genoemd, mag in Vlaanderen niet zomaar de openbare weg op. Als een lading bepaalde afmetingen of een bepaald gewicht overschrijdt, is er een vergunning nodig om de weg op te mogen. EBM BELGIUM NV, een gespecialiseerd en professioneel wegtransportbedrijf uit Kortrijk, staat voor u klaar als u hulp nodig heeft met dit soort vervoer in Vlaanderen. U geniet bij ons van betrouwbare en uitstekende service en kunt er zeker van zijn dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de huidige wet- en regelgevingen.

Bent u op zoek naar een professioneel wegtransportbedrijf in Vlaanderen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

✔ Pakket vervoer van alle categorieën en gewichten
✔ 
Nationaal en internationaal transport
✔ 
Ook voor speciaal en gevaarlijke goederen transport

Wij regelen uw zwaar transport in heel Vlaanderen
Zwaar transport wordt in Vlaanderen gezien als vervoer dat zodanig lang, breed, hoog en zwaar is dat u het niet op de standaard manier mag transporteren. Wij zijn gespecialiseerd in nationaal en internationaal vervoer van alle categorieën en gewichten. U laat uw zwaar transport en vervoer door Vlaanderen dus met een gerust hart over aan ons bedrijf. Ook voor bijvoorbeeld containertransport, transport van gevaarlijke goederen of speciaal transport zit u dus goed bij ons. Op onze website vindt u bovendien meer informatie terug over onze betrouwbare dienstverlening.

Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner uit Vlaanderen die u kan helpen met zwaar transport? Dan klopt u het best aan bij EBM BELGIUM NV uit Kortrijk. U neem contact op met de deskundige medewerkers van ons wegtransportbedrijf door het contactformulier in te vullen, door een e-mail te sturen naar info@ebmbelgium.be of door te bellen naar +32498786860. Onze specialisten vertellen u graag alles over de mogelijkheden van zwaar vervoer in Vlaanderen.